Familjeföretaget Koppom Maskin

Tommy Jorälv startade Koppom Maskin i sin egen verkstad 1967. Verksamheten startade som en småskalig köp- och säljaktör för begagnade skogsmaskiner och har idag växt till en av de största aktörerna i branschen, både i och utanför Sveriges gränser.

Vårt mål: allt du behöver till din skogsmaskin

Idag har vi på Koppom Maskin ett av världens största lager av både nya och begagnade skogsmaskinsdelar. Vi säljer 250-300 begagnade skogsmaskiner per år och driver därtill en demonteringsverkstad som möjliggör återbruk av tiotusentals delar från ca 100 skogsmaskiner per år. Ca 70% av de skotare och skördare som säljs varje år går till export och planen är att fortsätta vår expansion utanför Sveriges gränser.

Vår väletablerade marknad i Kroatien gjorde uppstarten av dotterbolaget Koppom Maskin d.o.o. till ett naturligt steg att ta 2021. Under 2022 påbörjades byggnationen av vår första lokal i Slatina, Kroatien. Här skapar vi en knutpunkt som möjliggör snabbare leveranser till stora delar av Europa. Koppom Maskin d.o.o. kommer bedriva en verksamhet liknande den vi bedriver i Sverige idag, inklusive maskin- och reservdelsförsäljning, demontering och verkstad.

flygbild över Koppom Maskin

Koppom Maskins huvudkontor i Charlottenberg

Koppom Maskins första bygge i Kroatien

Hos oss är skogsentreprenören i centrum

Vårt mål är att Koppom Maskin ska kunna leverera allt som slutanvändaren av en skogsmaskin kan tänkas behöva, blixtsnabbt och till så förmånliga priser som det bara går. Detta återspeglas i fyra grundläggande idéer som genomsyrar vår verksamhet.

Allt du behöver under samma tak

Vi är övertygade om att det besparar dig värdefull tid när du kan få tag på allt till din skogsmaskin på ett och samma ställe. Därför är vår målsättning att du ska kunna köpa allt du behöver hos oss; från kompletta skogsmaskiner till de allra minsta reservdelarna, i både nya och begagnade varianter.

Långsiktiga, personliga kundrelationer

Vi arbetar alltid för att du som kund ska känna dig trygg med att vi hittar lösningar på de problem du ställs inför ute i skogen. Du får den hjälp du behöver av våra säljare som har stenkoll på vårt sortiment och alltid gör sitt yttersta för att leverera precis det du söker. Kanske är det därför så många av våra kunder återkommer år efter år.

Få mellanhänder = låga priser

Vi designar och utvecklar vi våra egna varumärken utan mellanhänder, samt bedriver egen skogsmaskinsdemontering som genererar tiotusentals begagnade reservdelar årligen. Detta gör att du som kund kan betala så låga priser som möjligt, men utan att behöva tumma på kvaliteten.

Snabba leveranser

Vi vet att behovet av en reservdel ofta kommer plötsligt. Vi vet också att det är extremt kostsamt med driftstillestånd. Därför jobbar vi hårt för att leverera dina delar så snabbt vi bara kan – lägger du en order på förmiddagen så skickar vi den samma dag.

Noggrannare sökning
Märke
-
AFM (2)
Eco Log (104)
HSP (1)
Keto (1)
Log Max (24)
Logset (2)
Övrigt (37)
Ponsse (92)
Rottne (85)
SP (2)
Valmet (44)
Tillverkningsår
-
-
Drifttimmar
-
-
Pris (SEK)
+
-
Uppställningsplats
+
Aktuell filtrering
Produktgrupp
Skogsmaskiner
x
Redskap och utrustning
x
Skördaraggregat
x
Rensa filter

Skördaraggregat

Snabbsök
565 Sökresultat för "Skördaraggregat"
VY / VISNING
Visar: 1 - 12 Sortera efter:   annonser/sida
24h Log Max 018056
Skördaraggregat
24h Valmet / Komatsu 5066976
Skördaraggregat
24h Timberjack / John Deere F694653
Skördaraggregat
24h Timberjack / John Deere F054648
Skördaraggregat
7d Other Koppom Maskin Kvistknivar
Skördaraggregat
7d Ponsse 0063490
Skördaraggregat
217 SEK
7d Other Koppom Maskin Pulsgivare
Skördaraggregat
7d Timberjack / John Deere F655677 Mäthjul
Skördaraggregat
7d Valmet / Komatsu 5326494
Skördaraggregat
3 900 SEK
7d Valmet / Komatsu 5289512
Skördaraggregat
7d Valmet / Komatsu 5200180
Skördaraggregat
28 000 SEK
7d Valmet / Komatsu 5252599
Skördaraggregat

framsida till företagsbroschyr

Lär känna Koppom Maskin

I vår företagsbroschyr hittar du samlad information om vår historia, verksamhet och ett axplock av våra produkter. Broschyren finns att läsa på både svenska och engelska direkt i webbläsaren och går även att ladda ner som pdf.

Gå till broschyren

Öppet 07:00 – 16:00
Måndag – Fredag

Koppom Maskin AB
+46 (0)571 210 00

Koppom Maskin

Hålvägen 1
673 92 Charlottenberg
Sweden

+46 571 210 00
info@koppommaskin.com

Våra villkor

logotyp för bisnode som bekräftar högsta kreditvärdighet

facebooks logotyp

instagrams logotyp